31 Tem 2012

HAMBURGER

 


MALZEMELER

400 gr. Kiyma
1 Sogan
1 dis sarimsak
1 Yumurta
1 tutam Maydanoz
tuz,karabiber,kimyon
1 Yemek Kasigi Ketchup
3 tatli Kasigi Hardal (Senf)
Kuru Ekmek










 
HAZIRLANISI

Sogani Sarimsagi rendeleyin, kiymayi ve tüm malzemeleri ilave edin güzelce yogurun ve bir 15-20 dakika dinlendirdikten sonra eti buzdolabinda dinlendirin.Buzdolabinda dinlendirdikten sonra 8 eşit parçaya bölüp hamburger köftelerini hazırlayın.
Yağsız tavada önlü arkalı pişirin.
Pişen köfteleri hamburger ekmeğinin arasına koyun, diğer malzemeleri ekleyerek servis yapın.


Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder