2 Ağu 2012

CIKOLATALI YAS PASTA




MALZEMELER

3 Katli Pandiypanya

IC MALZEMESi

400 gr. Cilek
600 ml Sivi Krema (Sahne)
4 tane Sivi Krema Sertlestirici (Sahnensteif)
100 gr. Bitter Cikolata (Glasur & Küvetüre) ertitilcek


ÜSTÜ ICIN:

600 ml Sivi Krema (Sahne)
4 tane Sivi Krema Sertlestirici (Sahnensteif)
Cikolata Süsü (Schokoraspeln)

 
 
 
HAZIRLANISI

Ilk olarak Pasta Kremasini hazirla: 3 paket Sivi Kremayi 4 paket Sivi Krema sertlestirici ile karistir bir kam kaseye 100 gr. Bitter Cikolatayi kor ve kucuk bir tencerede so kaynat kaseyi üstüne koyki cikolata erisin. Cikolata ilidiktan sonra Hazirlamis oldugun Sivi Krema ile karistir. (sicak olmasin yoksa Sivi Krema Kesilir)

Simdi ise Pandispanyanin ilk katina hazirlamis oldugun cikolata kremasinin yarisini dök ve esit bir sekilde güzelce sür cilekleri diz , Buislemi ikinci kat´dada yap.

Sonra ücüncü kata diger 3 paket sivi kremayi, 4 tane Sivi Krema sertlestirici ile karistir ve üstpne sür istedigin sekilde süsliye bilirsin meyvleri güzel dilimliyerek devam edebilirsin. Cikoalata dökmek istersen: erti ve üstüne serp.


1-2 Saat Buzdolabinda dinlendir, adele ise kisa buzluga at.


Afiyet Olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder