2 Ağu 2012

EFTALI IRMIKLI CHEESKEK (KÄSEKUCHEN mit GRIEß & PFIRSICH)




MALZEMELER

1 Su Bardagi Irmik
1 Su Bardagi Seker
5 Yumurta
150 gr. Tereyag veya Margarin
2 Yemek Kasigi Nisasta (Speisestärke)
750 gr. Labne Peyniri (Quark)
1 Yemek Kasigi Limon rendesi
2 tatli Kasigi Kabartmatozu
1 fiske Tuz
2 kücük Seftali Konservesi (Mandalina, Armut, Ananas, Frambuaz) bunlarda olabilir
1 Seftali Konservenin Suyu

HAZIRLANISI

Bütün Malzemeleri bir derin kapa alin (Seftali Haric) 5-6 dakika güzelce ciprin, Süzülmüs Seftalilerin 2/3 kücük küp sekilde dograyin ve hamurun icine ilave edin. Yavas yavas karistirin seftalileri ezilmesin (en iyisi kasikla karistirin) Hamuru Yaglanmis Kaliba 26-28 cm Pasta Kalibi daha kücügünde pasta tasar. Daha önce isinmis Firinda 160 derecede YAKLASIK 60 dakika kadar pisirin.

3-4 Saat dinlendirin Buzdolabinda ve üstüne Pudra sekeri dökerek Servis edin,

Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder