MALZEMELER
1 adet Milföy Hamuru ( Türkiyedekiler icin 8 adet Kare Milföy Hamuru)
Yarim Kalip Beyaz Peynir
15-20 dal Maydanoz
4 Corba KasigI Sivi Yag
4 Corba KasigI Sivi Yag
HAZIRLANISI
Peyniri güzel bir Sekilde ez ve Maydonozu Saplari ile birlikte kiy ve Peynirin üzerine ilave et ve karistir.
TÜRKIYEDEKI ÜYELER ICIN GECERLI DAHA DOGRUSU kücük Kare Gözlemeler icin
ALMANYADAN KATILANLAR ICIN RESIMDE GÖRMÜS OLDUGUNUZ GIBI SEKIL VERIN.
Simdi artik buzluktan indirip cözdürdügün Milföy Hamurunu Un Zemin üzerine sekil kaybetmeden büyütün (oklava ile acin) ikinci milföy hamurunuda ac ve kenarlarini biraz su ile islat ve hazirladigin ici dörte birini yay. ilk actigin milföy hamurunu üzerine yerlestir ve üzerini kapat bastirarak birlestir ve kizart.
Afiyet Olsun...
Peyniri güzel bir Sekilde ez ve Maydonozu Saplari ile birlikte kiy ve Peynirin üzerine ilave et ve karistir.
TÜRKIYEDEKI ÜYELER ICIN GECERLI DAHA DOGRUSU kücük Kare Gözlemeler icin
ALMANYADAN KATILANLAR ICIN RESIMDE GÖRMÜS OLDUGUNUZ GIBI SEKIL VERIN.
Simdi artik buzluktan indirip cözdürdügün Milföy Hamurunu Un Zemin üzerine sekil kaybetmeden büyütün (oklava ile acin) ikinci milföy hamurunuda ac ve kenarlarini biraz su ile islat ve hazirladigin ici dörte birini yay. ilk actigin milföy hamurunu üzerine yerlestir ve üzerini kapat bastirarak birlestir ve kizart.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder