MALZEMELER
100 gr. Margarin
1 paket Vanilya
150 gr. Un
1 Tatli Kasigi Kabartma Tozu
100 gr. Hindistan Cevizi
80 gr. Seker
2 Yumurta
tutam Tuz
2 Yemek Kasigi Nougat Kremi
100 ml Süt
HAZIRLANISI
Margarini Seker ve Vanilya Sekeri ile cirpin ardindan yumurtalari kirin iyice karistirin. Un, Tuz, Kabartmatozu ve Nougat Kremi ve Hindistancevizini, Sütü ilave ederek iyice Karistirin. Karisimi Cupcak Formlarina alin ve 180 derecede 20-30 dakika pisirin.
DEKOR
Resimde görmüs oldugunuz gibi yapabilirsiniz
Ben Gida Boyasi Kalemi kullandim.
Afiyet Olsun...
1 paket Vanilya
150 gr. Un
1 Tatli Kasigi Kabartma Tozu
100 gr. Hindistan Cevizi
80 gr. Seker
2 Yumurta
tutam Tuz
2 Yemek Kasigi Nougat Kremi
100 ml Süt
HAZIRLANISI
Margarini Seker ve Vanilya Sekeri ile cirpin ardindan yumurtalari kirin iyice karistirin. Un, Tuz, Kabartmatozu ve Nougat Kremi ve Hindistancevizini, Sütü ilave ederek iyice Karistirin. Karisimi Cupcak Formlarina alin ve 180 derecede 20-30 dakika pisirin.
DEKOR
Resimde görmüs oldugunuz gibi yapabilirsiniz
Ben Gida Boyasi Kalemi kullandim.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder