MALZEMELER
Yarım kilogram Ispanyol fasulye
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı toz şeker
1 dis Sarimsak (rendelenmis)
Tuz
HAZIRLANISI
Fasulyeler kenarlarındaki kılçıkları çıkarılarak ayıklanır. Bol suda yıkanarak temiz suyun içinde bırakılır. Bir Tencerede Fasülyeler Kaynatilir. Haslanan Fasülyeleri bir süzgece al daha sonra ise Bir Tabaga ve Sarimsak, tuz ve şeker ilavesiyle sogumasini bekle.
Afiyet Olsun...
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı toz şeker
1 dis Sarimsak (rendelenmis)
Tuz
HAZIRLANISI
Fasulyeler kenarlarındaki kılçıkları çıkarılarak ayıklanır. Bol suda yıkanarak temiz suyun içinde bırakılır. Bir Tencerede Fasülyeler Kaynatilir. Haslanan Fasülyeleri bir süzgece al daha sonra ise Bir Tabaga ve Sarimsak, tuz ve şeker ilavesiyle sogumasini bekle.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder