29 Eki 2012
CAKE POPS
MALZEMELER
250 gr. Margarin
200 gr. Seker
4 paket Vanilya Sekeri
4 adet Yumurta
375 gr. Un
1 paket Kabartma Tozu
1 Kutu Sivi Krema (Schlagsahne)
3 Yemek Kasigi Nutella
1 Yemek Kasigi Kakao
KEKI PISTIKTEN SONRA YOGURMAK ICIN GERKEN
100 ml Buttermilch (ALMANYADAKILER ICIN GECERLI)
100 ml Süt veya Sivi Krema (TÜRKIYEDEKILER ICIN GECERLI)
SÜSLEME ICIN GEREKENLER
200 gr. Bitter Cikolata (Eritilmis)
Pasta Sekerleri
20-25 adet Cubuk
HAZIRLANISI
Tüm Malzemeleri bir Karistirma kabina alalim (Nutella & Kakao Haricinde)
Iyice cirptigimiz Keke son olarak Nutella ve Kakao ilave edelim tekrar cirpalim ve daha önceden
isitilmis 180 derece Firinda kekimizi Pisirelim.
Sogumus olan Keki rondodan gecirelim (BEN ELIM ILE YAPTIM TANE TANE), icine Sütü veya Sivi Kremayi ilave edelim hamur kivarmina alincaya kadar. Daha sonra ceviz büyüklügünde parcalar kopartalim. Tepsiye yagli kagit serelim ve sekil verdigimiz Toplari dizelim yaklasik 15-20 dakika buzdolabinda bekletelim.
Hafif sertlemis olan hamur toplarimizi dolaptan cikartalim ve eritmis oldugumuz cikolatayi,
Toplara firca yardimi ile sürelim, Pasta Süsleri serperek Renklendirelim ve tekrar Tepsiye alalim.
Son olarakda Cubugun ucunu Cikolataya bandiralim ve Topun ortasina sapliyalim.
Afiyet Olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder