MALZEMELER
3 Yumurta
1 Su Bardagi Zeytinyagi
3 Su Bardagi Un
2 Su Bardagi Seker
1 paket Kabartmatozu
1 paket Vanilya Sekeri
2 Yemek Kasigi Kakao
1 Su Bardagi Soda
ÜZERI ICIN
Bitter Cikolata
Pasta Süsleri, Bisküviler, Jelibon
HAZIRLANISI
Yumurta ile Sekeri, Vanilya Sekeri cirpalim, daha sonra Sivi Malzemelerini ekleyelim. Son olarakta Un, Kabartmatozu ekliyerek karistiralim. Pasta Kalibini yagliyalim ve un serpelim. Hamurun Yarisini ayirip kaliba dökelim diger kalan hamura ise kakaoyu ilave edelim cirpalim. ve Sade Hamurun üzerine Kako Hamurunu dökelim. Asagidan yukariya dogru karistiralim. Önceden isitilmsi firinda 180 derece firinda pisirelim. Kekler soguduktan sonra kaliplarindan cikaralim ve 6 dilime keselim ve resimdeki tren haline getirelim. Biraz dikkatlice baktinizmi seklini cözeceksiniz. Üzerine Bitter cikolatayi sürelim ve sekerleri, jelibonlar iel süsliyelim, Teker olarakta bsküvi kullanalim.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder