MALZEMELER
50 gr. Margarin
50 gr. Seker
1 paket Vanillyasekeri
1 Yumurta
125 gr. Labne Peyniri (QUARK)
50 gr. Nisasta
150 gr. Un
1 Tatli Kasigi Kabartmatozu
4 Yemek Kasigi Süt
ÜSTÜ ICIN
Pudra Sekeri
veya
Seker
1 paket Vanillyasekeri
1 Yumurta
125 gr. Labne Peyniri (QUARK)
50 gr. Nisasta
150 gr. Un
1 Tatli Kasigi Kabartmatozu
4 Yemek Kasigi Süt
ÜSTÜ ICIN
Pudra Sekeri
veya
Seker
HAZIRLANISI
Tüm Malzemeleri Kaba alip karistirin, Dondurma kasigi ile güzelce Hamuru yuvarlayin ve Kizgin yagda altin sarisi olana kadar pisirin sicakken seker serpin üstüne soguduysa eger pudrasekeri dökün benim gibi :-) Malum oglum unutturdu bu yüzden pudra sekeri serptim ama güzel oldu.
Arzuya göre isterseniz icine pistikten sonra Cikolata,Vanillya Pudding ekliyebilirsiniz yazin ise CILEK
Afiyet Olsun...
Tüm Malzemeleri Kaba alip karistirin, Dondurma kasigi ile güzelce Hamuru yuvarlayin ve Kizgin yagda altin sarisi olana kadar pisirin sicakken seker serpin üstüne soguduysa eger pudrasekeri dökün benim gibi :-) Malum oglum unutturdu bu yüzden pudra sekeri serptim ama güzel oldu.
Arzuya göre isterseniz icine pistikten sonra Cikolata,Vanillya Pudding ekliyebilirsiniz yazin ise CILEK
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder