3 Ağu 2012

CIKOLATA DAMLALI & SADE KEK




MALZEMELER

150 gr. Margarin
150 gr. Seker
1 Paket Vanilin
Tutam Tuz
4 Yumurta
300 gr. Un
2 Tatli Kasigi Kabartma Tozu
3-4 Yemek Kasigi Süt
50 gr. Damla Cikolatasi (Schokoladenflocken)

180 derecede 45 dakika pisirin. (Firindan Firina degisiyor)

HAZIRLANISI

Her Kekde oldugu gibt ilk olarak Margarini yumusak olana Kadar krema olana Kadar cirp daha sonra yavas yavas sekeri vanilin sekeri ve tuzu ilave et tahki bir olana dek.
Simdi ise yarim dakika ara ile Yumurtalari kor ve cirp. Un & Kabartma Tozu ilave et ve karistir sütü en son asaada ilave ederek karistir Cikolatayi da katarak sonlandir buk karisimi ve 26 cm Pasta Kalibina al.


175 derecede 45 dakika kadar pisir (bu Firindan Firina degisiyor)

Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder