3 Ağu 2012

CIKOLATALI DUDU PASTA



MALZEMELER

PANDISPANYASI ICIN GEREKENLER


4 yumurta
4 türk kahve Fincani seker
4 türk kahve Fincani un
2 yemek kasigi sivi yag
3 yemek kasigi Kaynar su
1 paket Vanilin
1 paket kabartmatozu
3 yemek kasigi Kakao (SADE OLMASINI ISTIYORSANIZ, KAKO EKLEMEYIN)


HAZIRLANISI

Yumurta VE sekeri cirpiyoruz köpürene kadar geri kalan malzemeleri ekliyoruz cirp 180 derecede 45-55 dak arasi pisiriyoruz.

IC MALZEMESi

400 gr. Cilek
600 ml Sivi Krema (Sahne)
4 tane Sivi Krema Sertlestirici (Sahnensteif)
100 gr. Bitter Cikolata (Glasur & Küvetüre) ertitilcek


ÜSTÜ ICIN:

600 ml Sivi Krema (Sahne)
4 tane Sivi Krema Sertlestirici (Sahnensteif)
Cikolata Süsü (Schokoraspeln)


HAZIRLANISI

3 paket Sivi Kremayi 4 paket Sivi Krema sertlestirici ile karistir bir cam kaseye 100 gr. Bitter Cikolatayi koy ve kucuk bir tencerede su kaynat, kaseyi üstüne koyki cikolata erisin.

Cikolata eidikten ve ilidiktan sonra Hazirlamis oldugun Sivi Krema ile karistir. (sicak olmasin yoksa Sivi Krema Kesilir)

Tüm Pasta icin gereken seyler hazirladiktan sonra:

Sogumus Pandispanyayi Ortadan kes ve IC Kremasini Sür daha sonra ince ince kesmis oldugun cilekleri diz ve diger pandispanya ile kapa ve üstüne hazirlamis oldugun Sivi Kremayi Esit sekilde sür ve süsle.


1-2 Saat Buzdolabinda dinlendir, acele ise kisa buzluga at.


Afiyet Olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder