MALZEMELER
2 Su Bardagi Pilavlik Bulgur
3-4 Domates
1 Büyük Sogan
Isteyen 1-2 Dis Sarimsakda ekliyebilir
1 Yemek Kasigi Salca
1/2 Cay Bardagi Zeytinyag
3,5 Su Bardagi Sicak Su
tuz,Nane
HAZIRLANISI
Ilk olarak kare kare kesilmis SOganlari Zeytinyagda renk alana kadar kizart daha sonra domatesi, tuzu ekle 2-3 dakikapisir. Yikayip Süzdügün Bulguru Ilave edip kisik ateste 2 dakika kavur. En Son Suyu ekle kisik ateste pisir.
Afiyet Olsun...
1 Büyük Sogan
Isteyen 1-2 Dis Sarimsakda ekliyebilir
1 Yemek Kasigi Salca
1/2 Cay Bardagi Zeytinyag
3,5 Su Bardagi Sicak Su
tuz,Nane
HAZIRLANISI
Ilk olarak kare kare kesilmis SOganlari Zeytinyagda renk alana kadar kizart daha sonra domatesi, tuzu ekle 2-3 dakikapisir. Yikayip Süzdügün Bulguru Ilave edip kisik ateste 2 dakika kavur. En Son Suyu ekle kisik ateste pisir.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder