MALZEMELER
1 kase Bulgur Pilavi
300 gr. Ispanak
1 Sogan
Salca
Tuz
2 Kase Kaynamis Su
1 Sogan
Salca
Tuz
2 Kase Kaynamis Su
HAZIRLANISI
Ilk olarak sogani kizart daha sonra yikanmis ve dogranmis ispanaklari ilave et ve sogan ile karistir hafif erisin, eridikten sonra salca ile karistir ve pisir. Bir kac dakika dinlensin bu Ispanak Karisimi. Bulguru,tuzu simdi bu karisima ilave ederek Kaynamis Su ile pisir.
Afiyet Olsun...
Ilk olarak sogani kizart daha sonra yikanmis ve dogranmis ispanaklari ilave et ve sogan ile karistir hafif erisin, eridikten sonra salca ile karistir ve pisir. Bir kac dakika dinlensin bu Ispanak Karisimi. Bulguru,tuzu simdi bu karisima ilave ederek Kaynamis Su ile pisir.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder