MALZEMELER
2 Paket Milföy
ICMALZEMELER
40 gr. Margarin
200 gr. Findiktozu
1 Yumurta
100 gr. Seker
1 Paket Vanilinsekeri
PEYNIR CUBUK MALZEMELERI (KÄSE STANGE)
2 Yemek Kasigi Parmesan
1 Yemek Kasigi Sivi Yag
1 Yemek Kasigi Kekik (Oregano)
HAZIRLANISI
Ilk olarak Ic Malzemeleri bir kücük tencereye alin ve bir kaynatin bir kere kaynarsa yeter sonra sogumasi icin buzdolabina koyun simdi Milföyu Ortadan kesiyorsunuz ve Ic harci güzelce esit sekilde yayiorsunuz.Daha sonra diger milföyü üstüne ekleyin ve uzun sekilde Resimde görmüs oldugunuz gibi 1 cm kalinliginda uzun uzun kesin ve Civata ceviri gibi cevirin.
170 derecede kizarana kadar pisirin
Afiyet Olsun...
Ilk olarak Ic Malzemeleri bir kücük tencereye alin ve bir kaynatin bir kere kaynarsa yeter sonra sogumasi icin buzdolabina koyun simdi Milföyu Ortadan kesiyorsunuz ve Ic harci güzelce esit sekilde yayiorsunuz.Daha sonra diger milföyü üstüne ekleyin ve uzun sekilde Resimde görmüs oldugunuz gibi 1 cm kalinliginda uzun uzun kesin ve Civata ceviri gibi cevirin.
170 derecede kizarana kadar pisirin
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder