2 Ağu 2012

FRAMBUAZLI CHEESECAKE




MALZEMELER

HAMUR ICIN

100 gr. Margarin
40 gr. Pudre Sekeri
biraz tuz
1 Yumurta
180 gr. Un
 
HAZIRLANISI

hepsini güzelce yogurun ve pasta kalibina eliniz ile dagitin hamuru 30 dk buzdolabinda bekletin.


FRAMBUAZ SOS ICIN

300 gr. Frambuaz (ben 500 gr. kullandim) buzluktan
50 gr. Pudre Sekeri
3 Yemek Kasigi Portakalsuyu
15 gr. Nisasta


HAZIRLANISI

Frambuazi ve pudrasekerini 5 dakika kaynatin erisin, daha sonra Portakalsuyu ve Nisastayi ekleyin ve 2-3 dk karistirin ve mixerden gecirin biraz sogusun...


KREMASI ICIN

125 gr. Margarin
150 gr. Pudre Seker
1 paket Vanilyasekeri
3 Yumurta
1 paket Vanilyatozu
750 gr. Labnepeyniri


HAZIRLANISI

Ilk olarak Margarin, Pudrasekeri, Vanilyasekeri ve yumurtayi güzelce cirpin daha sonra Vanilyatozu ve Labnepeynirini ciprin...

Simdi Son asamaya geldik: Buzdolabindan pastanizi alin bi sira krema bi sira frambuaz sosu dökün bu islemi krema ve frambuaz sosu bitene kadar yapin ve 170 derecede 60 dakika pisirin tabi bu süre firindan firina degisiyor...


Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder