MALZEMELER
HAMUR ICIN
100 gr. Margarin
40 gr. Pudra Sekeri
biraz tuz
1 Yumurta
180 gr. Un
HAZIRLANISI
hepsini güzelce yogurun ve pasta kalibina eliniz ile dagitin hamuru 30 dk buzdolabinda bekletin.
FRAMBUAZ SOS ICIN
300 gr. Frambuaz (ben 500 gr. kullandim) buzluktan
50 gr. Pudra Sekeri
3 Yemek Kasigi Portakalsuyu veya SU
15 gr. Nisasta
HAZIRLANISI
Frambuazi ve pudrasekerini 5 dakika kaynatin erisin, daha sonra Portakalsuyu ve Nisastayi ekleyin ve 2-3 dk karistirin ve mixerden gecirin biraz sogusun...
KREMASI ICIN
125 gr. Margarin
150 gr. Pudra Seker
1 paket Vanilyasekeri
3 Yumurta
1 paket Vanilyatozu
750 gr. Labnepeyniri
HAZIRLANISI
Ilk olarak Margarin, Pudrasekeri, Vanilyasekeri ve yumurtayi güzelce cirpin daha sonra Vanilyatozu ve Labnepeynirini ciprin...
Simdi Son asamaya geldik: Buzdolabindan pastanizi alin bi kepce krema bi kepce frambuaz sosu dökün bu islemi krema ve frambuaz sosu bitene kadar yapin ve 170 derecede 60 dakika pisirin tabi bu süre firindan firina degisiyor...
Afiyet Olsun...
100 gr. Margarin
40 gr. Pudra Sekeri
biraz tuz
1 Yumurta
180 gr. Un
HAZIRLANISI
hepsini güzelce yogurun ve pasta kalibina eliniz ile dagitin hamuru 30 dk buzdolabinda bekletin.
FRAMBUAZ SOS ICIN
300 gr. Frambuaz (ben 500 gr. kullandim) buzluktan
50 gr. Pudra Sekeri
3 Yemek Kasigi Portakalsuyu veya SU
15 gr. Nisasta
HAZIRLANISI
Frambuazi ve pudrasekerini 5 dakika kaynatin erisin, daha sonra Portakalsuyu ve Nisastayi ekleyin ve 2-3 dk karistirin ve mixerden gecirin biraz sogusun...
KREMASI ICIN
125 gr. Margarin
150 gr. Pudra Seker
1 paket Vanilyasekeri
3 Yumurta
1 paket Vanilyatozu
750 gr. Labnepeyniri
HAZIRLANISI
Ilk olarak Margarin, Pudrasekeri, Vanilyasekeri ve yumurtayi güzelce cirpin daha sonra Vanilyatozu ve Labnepeynirini ciprin...
Simdi Son asamaya geldik: Buzdolabindan pastanizi alin bi kepce krema bi kepce frambuaz sosu dökün bu islemi krema ve frambuaz sosu bitene kadar yapin ve 170 derecede 60 dakika pisirin tabi bu süre firindan firina degisiyor...
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder