200 gr. Seker
200 gr. Margarin
1 tutam Tuz
1 Vanillyaseker
1 Yumurta
375 gr. Un
1 Kabartmatozu
750 ml Süt
2 paket Puddingtozu (Vanillya)
200 gr. Has Has
150 gr. Seker
1 tutam Tuz
1 Vanillyaseker
1 Yumurta
375 gr. Un
1 Kabartmatozu
750 ml Süt
2 paket Puddingtozu (Vanillya)
200 gr. Has Has
150 gr. Seker
HAZIRLANISI
Seker, Margarini ilk olarak karistirin daha sonra tuz vanilyasekeri Yumurtayi ilave edin ve güzelce Mixer ile karistirin en sona Un ve Kabartmatozu.
Hamurdan biraz ayirin daha sonra resimde görmüs oldugunuz gibi üstüne topcuklar aticaz bütünlessin diye.
HamuruPastakalibina koyun ve güzelce dagitin elleriniz ile yanlardanda 3 cm yukariya cikin hamurla.
Bu islem bittikten sonra; Tencerede Süt ve Puddingtozu , HasHasi ve Sekeri karistirin (bunlar süt soguken yapilcak) daha sonra kaynadiktan sonra bes on dakika dinlendirin ve pasta kalibina resimde görmüs oldugunuz gibi dökün.
180 derecede pisirilmesi gerekiyor 40 dakika kadar
Afiyet Olsun...
Seker, Margarini ilk olarak karistirin daha sonra tuz vanilyasekeri Yumurtayi ilave edin ve güzelce Mixer ile karistirin en sona Un ve Kabartmatozu.
Hamurdan biraz ayirin daha sonra resimde görmüs oldugunuz gibi üstüne topcuklar aticaz bütünlessin diye.
HamuruPastakalibina koyun ve güzelce dagitin elleriniz ile yanlardanda 3 cm yukariya cikin hamurla.
Bu islem bittikten sonra; Tencerede Süt ve Puddingtozu , HasHasi ve Sekeri karistirin (bunlar süt soguken yapilcak) daha sonra kaynadiktan sonra bes on dakika dinlendirin ve pasta kalibina resimde görmüs oldugunuz gibi dökün.
180 derecede pisirilmesi gerekiyor 40 dakika kadar
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder