MALZEMELER
Yarim Karpuz
2 dal nane
Yarim Su Bardagi Toz Seker
Birbucuk Su Bardagi Ilik Su
Yarim Limon Suyu
4 Su Bardagi Limonata (Sprite) yani Gazoz
Yeteri Kadar Buz
Yarim Su Bardagi Toz Seker
Birbucuk Su Bardagi Ilik Su
Yarim Limon Suyu
4 Su Bardagi Limonata (Sprite) yani Gazoz
Yeteri Kadar Buz
HAZIRLANISI
Karpuzu Dilimle cekirdeklerini ayikla. Nane ile Sonra Blender bir kapta karistir sonra kevirgenden gecir. Karpuz Suyu, Toz Seker,Su ve Gazozu iyice karistir.
Buzdolabinda beklet ve Soguduktan sonra Buz ile Servis et Kapruz ile susle.
Afiyet Olsun...
Karpuzu Dilimle cekirdeklerini ayikla. Nane ile Sonra Blender bir kapta karistir sonra kevirgenden gecir. Karpuz Suyu, Toz Seker,Su ve Gazozu iyice karistir.
Buzdolabinda beklet ve Soguduktan sonra Buz ile Servis et Kapruz ile susle.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder