2 Ağu 2012

ALMAN USULÜ MOZAIK KEK



MALZEMELER

250 gr. Oda Sicakliginda Margarin
250 gr. Seker
1 Yemek Kasigi Vanilya Sekeri
4 Yumurta
400 gr. Un
100 gr. Nisasta (Speisestärke)
1 paket Kabartmatozu
biraz tuz
100 ml Süt
30 gr. Kakotozu


SÜSLEMEK ICIN

1 Yemek Kasigi Pudra sekeri veya Bitter cikolata






HAZIRLANISI

Margarini ve Sekeri ve Vanilyasekeri güzelce cirpin krema olana kadar, Yumurtalari teker teker 3 dakika ara ile kirip cirpin dah sonra un, nisasta ve kabartmatozunuve tuzu ilave edin. Son olarakda Sütü ekleyin ve yaglanmis kaliba hamurun yarisini serpin diger yarisini ise 30 gr. kako ile cirpin ve onuda üstüne serpin ben bu sefer degisik model yaptim resimde gördügünüz gibi.


Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder