2 Ağu 2012

ZEBRA KEK






MALZEMELER

4 tane yumurta

1 su b. süt
1 su b. seker
1 su b. Sivi yag
3 su b. Un
1 x K.tozu
1 x Vanilya sekeri
3 corba k. Kako

HAZIRLANISI
Seker ile yumurtayi iyice cirp
sonra diger malzemelride katp tekrar cirp.

Tahta bir kaşıkla yavaşça karıştırıp hamuru ikiye böl. Ayırdığın hamurlardan birine kakaoyu ilave edip karıştır böylece biri vanilyalı biri kakaolu iki hamurumuz olacak.

Yuvarlak bir kalıbı yağlayın. Ben 26 cm çaplı Pasta kabi kullandim. Fırın kabının ortasına 1 kepçe kakaolu hamurdan 1 kepçe vanilyalı hamurdan olmak üzere dökün.


175 derecede pisirin.

Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder