MALZEMELER
1 paket Ücgen Yufka
3 Yumurta
1 Su Bardagi Süt
Yarim Su Bardagi Sivi Yag
Yarim Su Bardagi Soda
Yarim Cay Kasigi Kabartmatozu
Bir Cay Kasigi Tuz
IC MALZEMESi
300 gr. Kiyma
Sogan
Karabiber
Tuz
1 Su Bardagi Süt
Yarim Su Bardagi Sivi Yag
Yarim Su Bardagi Soda
Yarim Cay Kasigi Kabartmatozu
Bir Cay Kasigi Tuz
IC MALZEMESi
300 gr. Kiyma
Sogan
Karabiber
Tuz
HAZIRLANISI
Ilk Olarak Kiymayi sogan ile kavurun ve baharatlari ilave edin.
Bir Kaba Yumurta, Süt, Soda, Sivi Yag, ve Sodayi ve Kabartmatozu ile tuzu bir kaba alin. ve ücgen Yufkalarinizi Bandirin cikarin ve icineHazirlamis oldugunuz Kiymayi serpin ve rulo seklinde sarin.
Bunu tüm yufkalar bitene kadar yapin ve sonunda so kalirsa eger ki kaliyor hepsini tepsiye dizdiginiz Rulolarin üstüne dagitin.
200 derece firinda üstü kizarana kadar pisirin
Afiyet Olsun...
Ilk Olarak Kiymayi sogan ile kavurun ve baharatlari ilave edin.
Bir Kaba Yumurta, Süt, Soda, Sivi Yag, ve Sodayi ve Kabartmatozu ile tuzu bir kaba alin. ve ücgen Yufkalarinizi Bandirin cikarin ve icineHazirlamis oldugunuz Kiymayi serpin ve rulo seklinde sarin.
Bunu tüm yufkalar bitene kadar yapin ve sonunda so kalirsa eger ki kaliyor hepsini tepsiye dizdiginiz Rulolarin üstüne dagitin.
200 derece firinda üstü kizarana kadar pisirin
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder