MALZEMELER
4 Yumurta
4 Domates
50 gram sucuk
1-2 Ortaya Boy Sogan
bir kaşık tereyağ
karabiber, pul biber, tuz
4 Domates
50 gram sucuk
1-2 Ortaya Boy Sogan
bir kaşık tereyağ
karabiber, pul biber, tuz
HAZIRLANISI
Domatesi küp, Soganlari halka Halka doğra.
Sucuğu halka ya da yarım ay doğra
Yağ içinde Sogani kavur, üzerine domatesi katıp kavur.
Ardından 3 yemek kaşığı su, sucuk, karabiber, pul biber ve tuz’u katın
tuzunu ayarla, kapağı kapa, sucuklar yumuşayıncaya kadar pişir.
Tava içine dört yuva aç, yumurtaları kır ve üzerine hafif tuz serp
kapağı kapa, ağır ateşte yumurtaların beyazı piştikten sonra servis et.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder