MALZEMELER
1 Paket Yufka (3adet)
500 gr. Ispanak
2 Sogan
1 Yemek kasigi Salca
tuz, kirmizi toz biber
Siviyag
HAZIRLANISI
Ilk olarak Ispanaklari dogra ve kumu gidene kadar yika ve süz daha sonra bir tavada yag ile sogani kavur salcayi, baharatlari ilave et ve bir kac dakika daha kavur ve ispanallari ilave et ve hafif pisir ve sogumaya birak.
Simdi ise Yufkayi ac ve tezgaha ser her bir tarafina Sivi yagi sür ve bolca ispanak serp ortasina kare seklinde ve dört bir yani kare olcak sekilde kapa ve büyük teflon tavada kizart.
Afiyet Olsun...
1 Paket Yufka (3adet)
500 gr. Ispanak
2 Sogan
1 Yemek kasigi Salca
tuz, kirmizi toz biber
Siviyag
HAZIRLANISI
Ilk olarak Ispanaklari dogra ve kumu gidene kadar yika ve süz daha sonra bir tavada yag ile sogani kavur salcayi, baharatlari ilave et ve bir kac dakika daha kavur ve ispanallari ilave et ve hafif pisir ve sogumaya birak.
Simdi ise Yufkayi ac ve tezgaha ser her bir tarafina Sivi yagi sür ve bolca ispanak serp ortasina kare seklinde ve dört bir yani kare olcak sekilde kapa ve büyük teflon tavada kizart.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder