MALZEMELER
Yarım kilo pırasa
2 tane havuç
Yarım çay bardağı pirinç
1 yemek kaşığı domates salçası
Kırmızıbiber
Tuz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım çay bardağı pirinç
1 yemek kaşığı domates salçası
Kırmızıbiber
Tuz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
HAZIRLANISI
Tencereye zeytinyağı konur, salça eklenip biraz kavrulur sonra doğranan pırasalar, pirinç, kırmızıbiber, tuz, 2 su bardağı su ilave edilir tencerenin kapağı kapatılır. Kaynamaya başladıktan sonra 20-25 dakika pişirilir.
Afiyet Olsun...
Tencereye zeytinyağı konur, salça eklenip biraz kavrulur sonra doğranan pırasalar, pirinç, kırmızıbiber, tuz, 2 su bardağı su ilave edilir tencerenin kapağı kapatılır. Kaynamaya başladıktan sonra 20-25 dakika pişirilir.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder