20 Eki 2012

FANTAKUCHEN


MALZEMELER

4 Yumurta
1 Vanilin
1 Büyük Kahve Fincani Sivi Yag (230 ml)
1 Büyük Kahve Fincani Fanta (230ml)
1 1/2 Büyük Kahve Fincani Seker (360 gr.)
3 1/2 Büyük Kahve Fincani Un (560 gr.)
1 Kabartmatozu

KREMASI ICIN GEREKENLER

500 gr. Lor Peyniri (Quark)
250 gr. Ekşi krema (Schmand)
3 paket Vanilin
Arzuya göre: Mandalina Konserve



HAZIRLANISI

Ilk olarak her pastada oldugu gibi seker ile yumurtayi güzelce cirpalim daha sonra diger sivilari ilave edip ve cirpalim son olarakda un ve kabartmatozunu ekliyiyelim, dörtgen bir kaba  & borcama (40 x 20 cm) veya yuvarlak (26 cm) Pasta Kalibina alalim175 ° derece pisirelim.

KREMASININ HAZIRLANISI

500 gr. Lor Peyniri (Quark) ile Eksi Kremayi (Schmand) bir Krema ve Vanilya Sekeri bir Kaba alalim ve bir Krema olana kadar iyice cirpalim daha sonra Konserve Mandalinleri ekleyip devam karistiralim.


Soguyan Kekin üzerine esit sekilde yayalim 2 Saat Buzdolabinda dinlendirim dilimleyip servis edelim…


NOT:

*Istersneiz Servis ederken Tarcin serpin üstüne Muhtesem bir tat veriyor.
*Mandalinleri isterseniz Kremanin üstüne dizebilirsiniz…
*Eksi Krema yoksa Sivi Kremada kullanabilirsiniz

Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder