19 Eki 2012
KAKAOLU PANDiSPANYA
MALZEMELER
4 Yumurta (Yumurta Sarisi ve Beyazi Ayrilcak)
125 gr. Margarin (eritilmis ve sogutulmus olmasi gerekiyor)
1 Su Bardagi Seker
1 Su Bardagi Un
7 Corba Kasigi Kakao
1 Cay Bardagi Süt
1 Corba Kasigi Marmelat (Frambuaz)
1 adet Kabartmatozu
1 adet Vanilyaseker
HAZIRLANISI
Ilk olarak Yumurtanin Akini Karbeyaz olana kadar ayri bir kapta cirpalim.
Daha Sonra baska bir kapta Yumurtanin Sarisini sekeri, Vanilya Sekeri krema haline gelene kadar cipralim ve Sütü,Marmelati ekliyelim. Un,Kakao, KabartmaTozunu ilave edip cirpmaya devam edelim.
Cirptigimiz karbeyaz Yumurta Akini Kasik Yardimi ile yavas yavas Karisima ekliyip karistiralim.
Keki 26 cm lik bir Pasta Kalibina dökelim.
175 derecede pisirelim
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder