13 Ara 2012

ZEYTINYAGLI KEKIKLI HINDI ETI




MALZEMELER

Hindi Eti
Zeytinyagi
tuz, krabiber, kirmizi Toz Biber ve Kekik



HAZIRLANISI

Tüm Malzemeleri bir kaba alalim ve üstünü kapatip bir kac saat buzdolabinda dinlendirelim daha sonra ya Teflon Tavada yada grillde cizbiz ederek pisirelim.

Afiyet Olsun...

5 yorum:

  1. Bloğunuz harika. yemeklerde mükemmel. Ellerinize sağlık. Banada bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık harika görünüyor :)) izlemedesin bana da beklerim sevgiler ,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BERNACIM COK MUTLU OLDUM, TESEKKÜR EDERIM!

      Sil
  3. HATICE HANIM COK TESEKKÜR EDERIM...

    YanıtlaSil
  4. Hindi yemedim daha önce küçükken yediysemde hatırlamıyorum ,
    Denerim denemekten ne zarar çıkarki özelliklede yemek konusunda...
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil