10 Oca 2013

SÜT DILIM PASTASI (MILCHSCHNITTEN KUCHEN)




MALZEMELER

1 adet Pandispanya
10 adet Milchschnitte
2 kutu Sivi Krema (Schlagsahne)
2 adet Sivi Krema Sertestirici (Sahnesteif)
1 Konserve Mandalina

1 paket Pasta Jölesi (Beyaz)
2 Yemek Kasigi Şekerr Jöle icin












HAZIRLANISI

ilk olarak iki kutu sivi kremamizi sivi krema sertlestirici ile cirpalim. Daha sonra hazir 3 Katli pandispanyanin bir katini bu krema karisimina elimiz ile ezerek kremaya ilave edip karistiralim. kremayi 15-20 dakika buzdolabinda dinlendirelim katiligi gitsin diye. Simdi ise kalan 2 katin pandispanyasinin bir katina hazirlamis oldugumuz kremayi sürelim ve süt dilimlerini dizelim ve tekrar krema sürelim ve son pandispanya ile kapatip mandalina ve pasta jölesi ile süsliyelim. (2 Yemek Kasigi Seker burda kullaniliyor)

Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder