31 Tem 2012
KURU KAYISILI ZEYTINLI HINDI ETi
MALZEMELER
4 adet Tavukgögsü veya Hindieti
2 Yemek Kasigi Zeytinyag
Yarim Limon Suyu
1 dis Sarimsak
tuz,karabiber
2 defneyapragi
Maydanoz
5 tane Kayisikurusu
8 tane Zeytin veyaz Zeytinezmesi
HAZIRLANISI
Zeytinyag,LimonSuyunu ve rendelenmis Sarimsagi Hindieti ile karistir ve Borcama diz.
Üstüne daha önceden hazirladgin Maydonoz, Kare Kesilmis Kayisi Kurularini ve Zeytini Serp ve üstüne Strech cek (Frischhaltefolie) 3 Saat Buzdolabinda beklet-dinlendir 180 derece firinda pisir.
Afiyet Olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder