MALZEMELER
500 gr. Manti Makarnasi
200 gr. Kiyma
1 Büyük Boy Sogan (Rendelenmis)
tuz,karabiber,kirmizitozbi
SOS ICIN:
1 Yemek Kasigi Salca
1 Yemek Kasigi Tereyag (Margarin)
Nane
Yogurt
Sarimsak
2 Corba Kasigi Makarnanin Suyu Haslanmis
HAZIRLANISI
Kiyma ile sogani ve baharatlari karistirin. Makarnalari bu karisim ile doldur ve kaynamis suda Mantilarinizi pisir.
Suda Makarnalarimizi 10-15 dakika hasla ve kücük bir tavada sos malzemelerini karistirip ocakta iki cevir.
Servis Tabagina Manti Makarnalari al ve üzerine sarimsakli yogurtu, onunda üstüne sosu döküp nane ile süslendirip sevris yap.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder