MALZEMELER
HAMUR ICIN
300 gr. Un
1 Kabartmatozu
150 gr. Seker
3 Yumurta
300 gr. Taze Krema (Cream Fraich)
ÜSTÜ ICIN
150 gr. Taze Krema (Cream Fraich)
125 gr. Margarin
150 gr. Seker
1 Vanilyaskeri
100 gr. Badem
ve süslemek icin Cikolata Sosu
HAZIRLANISI
Ilk olarak Hamurun tüm Malzemelerini bir kaba alin ve Pasta kasigi ile karistirin Pasta kivarmina gelene kadar, bir kare borca veya tepsiye alin Hamuru.
20 dakika kadar 170 derecede pisiri. Üstü resimde görmüs oldugunuz gibi kizarmasi gerekiyor ne cok ne az. Simdi...
Üstünün Sosunu hazirlayin Margarin ve Taze Kremayi (Cream Fraich) Mikrodalgada veya kücük pbr tencerede eritin ve Seker ile Vanilyasekerini ilave edin güzelce cirpin az pismis olan kekin üstünde gezdirin ve bademi serpin ayni resimdeki gibi, yaklasik 20 dk daha pisirin dikkat edin pasta kurumasin. Pistikten sonra Cikolata Sosunu Yemek Kasigi ile güzelce ince dagitin. Soguduktan sonra servis edin.
Afiyet Olsun...
300 gr. Un
1 Kabartmatozu
150 gr. Seker
3 Yumurta
300 gr. Taze Krema (Cream Fraich)
ÜSTÜ ICIN
150 gr. Taze Krema (Cream Fraich)
125 gr. Margarin
150 gr. Seker
1 Vanilyaskeri
100 gr. Badem
ve süslemek icin Cikolata Sosu
HAZIRLANISI
Ilk olarak Hamurun tüm Malzemelerini bir kaba alin ve Pasta kasigi ile karistirin Pasta kivarmina gelene kadar, bir kare borca veya tepsiye alin Hamuru.
20 dakika kadar 170 derecede pisiri. Üstü resimde görmüs oldugunuz gibi kizarmasi gerekiyor ne cok ne az. Simdi...
Üstünün Sosunu hazirlayin Margarin ve Taze Kremayi (Cream Fraich) Mikrodalgada veya kücük pbr tencerede eritin ve Seker ile Vanilyasekerini ilave edin güzelce cirpin az pismis olan kekin üstünde gezdirin ve bademi serpin ayni resimdeki gibi, yaklasik 20 dk daha pisirin dikkat edin pasta kurumasin. Pistikten sonra Cikolata Sosunu Yemek Kasigi ile güzelce ince dagitin. Soguduktan sonra servis edin.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder