MALZEMELER
2 Su Bardagi Ilik Süt
1 Su Bardagi Ilik Su
1 Su Bardagi Sivi Yag
1 Tatli Kasigi Seker
1 paket Yas Maya
1 Tatli Kasigi Tuz
Üzerine sürmek icin Yumurta Sarisi
1 Su Bardagi Sivi Yag
1 Tatli Kasigi Seker
1 paket Yas Maya
1 Tatli Kasigi Tuz
Üzerine sürmek icin Yumurta Sarisi
HAZIRLANISI
Kulak Memesi Yumusakligindan daha yumusak bir hamur tut.
Eline Siviyaga batirip birer toprak hamur al.
Elinde pide inceligine gelene kadar ac tirnaklayip tepsiye diz ve tepside 30 dakika bekletip mayalandiktan sonra yumurta sarisi sür 200 derece firinda pisir.
Ben Biraz fazla pisirdim hafif sert oldu.
Afiyet Olsun...
Kulak Memesi Yumusakligindan daha yumusak bir hamur tut.
Eline Siviyaga batirip birer toprak hamur al.
Elinde pide inceligine gelene kadar ac tirnaklayip tepsiye diz ve tepside 30 dakika bekletip mayalandiktan sonra yumurta sarisi sür 200 derece firinda pisir.
Ben Biraz fazla pisirdim hafif sert oldu.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder