MALZEMELER
5 Su Bardagi Un
Yarim Paket Yas Maya
2 Corba Kasigi Tereyag
1 Su Bardagi Süt
2 Yumurta
yariM Cay Bardagi Sivi Yag
1 Yemek Kasigi Toz Seker
1 Tatli Kasigi Tuz
IC MALZEMESI
KIYMA
arzuya göre BEYAZ PEYNIR
2 Corba Kasigi Tereyag
1 Su Bardagi Süt
2 Yumurta
yariM Cay Bardagi Sivi Yag
1 Yemek Kasigi Toz Seker
1 Tatli Kasigi Tuz
IC MALZEMESI
KIYMA
arzuya göre BEYAZ PEYNIR
ÜSTÜ ICIN
1 adet Yumurta Sarisi
HAZIRLANISI
Hamur Malzemelerini bir kaba al ve iyice yogur ele yapismayan bir kimam olmasi gerekiyor.
30 dakika kadar dinlendir ve ceviz büyüklügünde bezelere böl. Sonra Tam ortasina elin ile dik bir sekilde bastir resimde görmüs oldugun gibi ve kiyma veya peyniri icine koy ve kapat. Sonra yine elin ile arka kismina dudak sekli ver. Poacalari tepsiye diz ve üstüne yumurta sarisi sür ve 200 derece firinda pisir.
Afiyet Olsun..
Hamur Malzemelerini bir kaba al ve iyice yogur ele yapismayan bir kimam olmasi gerekiyor.
30 dakika kadar dinlendir ve ceviz büyüklügünde bezelere böl. Sonra Tam ortasina elin ile dik bir sekilde bastir resimde görmüs oldugun gibi ve kiyma veya peyniri icine koy ve kapat. Sonra yine elin ile arka kismina dudak sekli ver. Poacalari tepsiye diz ve üstüne yumurta sarisi sür ve 200 derece firinda pisir.
Afiyet Olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder