MALZEMELER
3 yumurta
1 su bardagi şeker
1 su bardagi süt
1çay bardagi sıvı yag
2 yemek kasigi kakao
3 su bardagi un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
SOSU ICIN
2 su bardagi süt
3 yemek kasigi kakao
3 yemek kasigi seker
üstü icin Hindistan cevizi
2 su bardagi süt
3 yemek kasigi kakao
3 yemek kasigi seker
üstü icin Hindistan cevizi
HAZIRLANISI
Yumurta ve şekeri köpük olana kadar cirp diger malzemeleri ekle yaglanmis firin tepsisine karisimi dök. Öncede isitilmis 170 derecede pisir.
Sosun malzemelerini karışıtırarak 3-4 dakika kaynat ve sosun sogumasini bekle, soguduktan sonra küçük kare seklinde dilimle ve dilimlemis oldugun keki catal yardimi ile her tarafini sosa batir ve ardindan hindistan cevizne bula ve servis tabagına al.
Afiyet Olsun...
Yumurta ve şekeri köpük olana kadar cirp diger malzemeleri ekle yaglanmis firin tepsisine karisimi dök. Öncede isitilmis 170 derecede pisir.
Sosun malzemelerini karışıtırarak 3-4 dakika kaynat ve sosun sogumasini bekle, soguduktan sonra küçük kare seklinde dilimle ve dilimlemis oldugun keki catal yardimi ile her tarafini sosa batir ve ardindan hindistan cevizne bula ve servis tabagına al.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder