MALZEMELER
4 Yumurta
1,5 Su Bardagi Seker
1 Su Bardagi Süt
150 gr. Margarin (eritilmis)
1 paket Kabartmatozu
1 paket Vanilin
1 Su Bardagi Nisasta (keki daha yumusak yapiyor)
2,5 Su Bardagi Un
500 gr. Buzluk Meyvesi (Frambuaz,Visne,Bögürtlen)
1 Su Bardagi Süt
150 gr. Margarin (eritilmis)
1 paket Kabartmatozu
1 paket Vanilin
1 Su Bardagi Nisasta (keki daha yumusak yapiyor)
2,5 Su Bardagi Un
500 gr. Buzluk Meyvesi (Frambuaz,Visne,Bögürtlen)
3 Yemek Kasigi Pudra Sekeri (üstüne serpmek icin)
HAZIRLANISI
Bir Kaba Yumurta ile Sekeri ilave edin ve güzelce cirpin, daha spnra tüm malzemeleri ilave edin ve 5 dakika ciprin. Hamuru Kaliba Dökün ve üstüne Meyveyi esit sekilde serpin hafif bastirin (1 cm kadar) Keki 170 derecede 70 dakika kadar pisirin (tabi bu firindan firina degisiyor)
Soguduktan sonra pudra Sekeri serpin.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder